Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-09@06:20:18 GMT

مروری بر روند تزریق واکسن‌های کرونا در جهان

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۸۵۵۶

مروری بر روند تزریق واکسن‌های کرونا در جهان

بزرگترین کمپین واکسیناسیون تاریخ هم اکنون در سراسر جهان در حال انجام است به طوری‌که تاکنون بیش از ۲۰۵.۳ میلیون دوز واکسن کرون، برابر با ۲.۷ دوز برای هر ۱۰۰ نفر در سراسر جهان تزریق شده است.

به گزارش نیویورک تایمز، تا کنون واکسن فایزر-بیون تک در ۶۵ کشور، واکسن آکسفورد-آسترازنکا در ۴۶ کشور، واکسن مدرنا در ۲۷ کشور، واکسن سینوفارم-پکن در ۱۱ کشور، واکسن گامالیا (اسپوتنیک وی) در۱۰ کشور، واکسن سینوواک در شش کشور، واکسن سینوفارم-ووهان در دو کشور، واکسن بهارات بیوتک (کواکسین) در یک کشور و واکسن جانسون و جانسون نیز در یک کشور مورد استفاده قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون بین برنامه‌های واکسیناسیون در کشورهای مختلف فاصله زیادی وجود دارد که هنوز بسیاری از آنها یک دوز را نیز گزارش نکرده‌اند.

داده‌ها از منبع‌های دولتی توسط «پروژه دنیای ما در داده‌ها» (Our World in Data) در دانشگاه آکسفورد گردآوری شده است. فرد واکسینه‌شده به شخصی گفته می‌شود که حداقل یک دوز واکسن دریافت کرده باشد و یک فرد کامل واکسینه‌شده تمام دوزهای لازم واکسن را دریافت کرده است. برای واکسن فایزر-بیون‌تک، فردی که کاملا واکسینه شده است دو دوز دریافت کرده است.

در حالی که دوزهای واکسن در سطح جهانی تقریبا کم است، اکثر کشورها اقدام‌های ابتدایی واکسیناسیون خود را بر روی گروه‌های دارای اولویت مانند افراد آسیب‌پذیر از نظر بالینی متمرکز کرده‌اند. افراد در سنین ۶۰، ۷۰ و بالاتر و کارکنان خط مقدم، مانند پزشکان و پرستاران.

همچنین اختلاف چشمگیری بین قاره‌ها وجود دارد. کشورهای کمتر ثروتمند به یک توافقنامه واکسن به نام Covaxتکیه می‌کنند که هدف آن تامین دو میلیارد دوز تا پایان سال است.

بر اساس پروژه دنیای ما در داده‌ها، ۹ واکسن مختلف سراسر جهان در حال تزریق شدن هستند.


 

واکسن فایزر-بیون‌تک، که مشخص شد ۹۵درصد در کاهش عفونت‌های ویروس کرونا کارایی داشته باشد، اکنون در ۶۵ کشور استفاده شده است.

چند کشور برخی واکسن‌ها را تایید کرده‌اند، اما هنوز واکسیناسیون را آغاز نکرده‌اند.

همه‌ واکسن‌هایی که اکنون در حال استفاده هستند، نیاز به دو دوز دارند تا یک بیمار کاملا واکسینه شود.

طبق این گزارش تا کنون واکسن فایزر-بیون تک در ۶۵ کشور، واکسن آکسفورد-آسترازنکا ۴۶ کشور، واکسن مدرنا ۲۷ کشور، سینوفارم-پکن ۱۱ کشور، گامالیا (اسپوتنیک وی) ۱۰ کشور، سینوواک ۶ کشور، سینوفارم-ووهان دو کشور، بهارات بیوتک (کواکسین) یک کشور و جانسون و جانسون نیز در یک کشور مورد استفاده قرار گرفته است.


 

همچنین  آمریکای شمالی ۱۱,۲، اروپا ۶.۴، آمریکای جنوبی ۲.۵، آسیا ۱.۷، آفریقا ۰.۲ و اقیانوسیه کمتر از ۰.۱ دوز واکسن به ازای هر ۱۰۰ نفر تزریق کرده اند./ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

    کشورهای فقیر بی واکسن می‌مانند از کدام واکسن کرونا بیشتر استقبال شده است ؟ چین واکسن کرونا برای کشورهای در حال توسعه را تامین می‌کند ارسال ۲ میلیارد دوز واکسن کرونا به کشورهای فقیر در سال آینده یونیسف ۲ میلیارد دوز واکسن کرونا به کشور‌های فقیر ارسال می‌کند یک چهارم مردم جهان تا ۲۰۲۲ به واکسن کرونا دسترسی پیدا نمی‌کنند مدیریت بزرگ‌ترین و سریع‌ترین عملیات توزیع واکسن کرونا با یونیسف سازمان جهانی بهداشت: در دسترسی به واکسن کرونا حق فقیرترین مردم جهان پایمال نشود احتکار واکسن کرونا در کشورهای ثروتمند/ سهم کشورهای فقیر از ماراتن دریافت واکسن فقط ۱۰ درصد   اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید          

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: واکسن فایزر بیون تک واکسن کرونا دوز واکسن یک کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۸۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملا هبت‌الله: جهان کفر برای جدایی دین از سیاست تلاش می‌کند

رئیس طالبان در پیامی ضمن تأکید بر ضرورت حضور علما در سیاست گفت جهان کفر می‌خواهد سیاست را از دین جدا کند که حتی در کشورهای اسلامی نیز علما در سیاست نقش نداشته باشند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «هبت‌الله آخوندزاده» رئیس طالبان در روز پایانی سمینار سه‌روزه هماهنگی و تنظیم امور تخصصات و جامعات دینی که توسط وزارت تحصیلات عالی راه‌اندازی شده بود، اشتراک و سخنرانی کرد.

ملا هبت‌الله در این مراسم اظهار داشت علما بندگان برگزیده خدا هستند که برای حفاظت و نافذکردن دین برگزیده شده‌اند.

وی با تأکید بر نقش‌آفرینی علما در سیاست گفت: جهان کفر می‌خواهد سیاست را از دین جدا کند که حتی در کشورهای اسلامی نیز علما در سیاست نقش نداشته باشند.

رئیس طالبان همچنین از علما خواست تا فرامین هیئت حاکمه را برای مردم تشریح کنند و مردم را نیز بر اجرا و اطاعت از فرامین تشویق کنند.

ملا هبت‌الله پیش از این نیز در گردهمایی بزرگ علما و بزرگان قومی در کابل گفته بود: جنگ آمریکا با ما بر سر عقاید بود و این جنگ تا «قیامت» ادامه خواهد داشت.

دیدار نخست وزیر قطر با رهبر طالبان در جنوب افغانستانرهبر طالبان: کسی حق ارعاب مردم را ندارد/ برای فعالیت تاجران مانعی ایجاد نشودرهبر طالبان: افغانستان خانه مشترک همه ما است/ برای ساخت کشور به حمایت مردم نیاز است

وی همچنین تصریح کرده بود: «جنگ دنیا با ما برای زمین و هوا نبود بلکه برای نظریه و عقاید ما بود و تا قیامت نیز ادامه دارد. در تقابل اسلام و کفر نه امکان مسالمت هست، نه مسالمت خواهد شد و نه چنین چیزی ممکن است».

رئیس طالبان با اظهار اینکه اگر حکومت کابل، شریعت اسلامی را پیاده کند، کشورهای جهان واکنش نشان خواهند داد، تاکید کرده بود: «هدف ما رضای الله است. خواست‌های جهان که الله را ناراضی می‌کند قابل قبول نیست».

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از سراسر جهان
  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • مهم‌ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • ملا هبت‌الله: جهان کفر برای جدایی دین از سیاست تلاش می‌کند
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • فرصت حج برای غزه
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد